Indiańskie forum
http://indianie.info/

adidas pure boost x
http://indianie.info/viewtopic.php?f=113&t=52249
Strona 1 z 1

Autor:  aprilgarcia [ 13 kwietnia 2017 11:09 ]
Tytuł:  adidas pure boost x

Nieuwe adidas pure boost 2.0 set bevat de grijze Oreo versie (S80636) en ook een paar zilvergrijs BOOST (BA8143 samen met BA7997). De vers geavanceerde Ultra Boost een paar. Nul is gebouwd met een veiliger, dichte Primeknit materiaal. Plastic-type ontwikkeling, en uiteindelijk, natuurlijk, op het einde, signaleert BOOST kussen op de lange termijn. Met een prachtig zwart-wit Primeknit-hoog, kenmerkt de Zebra YEEZY de bekende SPLY-350 strip, alleen met opvallende karmozijnroze letters. De veel geliefde handelsmerkhakflik en ook de adidas pure boost x technologische innovatie van Several Stripes 'Boost blijven op de plaats. De nieuwste kleurmethoden van de Adidas Campus beschikken over een klassieke look als grijstinten combineren op de retro put together.

In tegenstelling adidas yeezy boost 350 v2 prijs tot de test van de tijd wordt de frisse kleurweg van de adidas Koffiegronden bedekt met donkerkleurig in de hele nubuck groter met contraststreepjes over wit op de drie wimpers branding, hielblad, en ook tongtags. Andere feiten zijn onder meer een lederen motorboot, tonale veters en een witkleurige rubberen zool. Volgend jaar biedt Adidas PureBOOST set een nieuwe versie met de vooruitgang van de! Een van het creëren van ontwerp en stijl, de tong en de sneakers in één, om een ​​nieuw beeld te creëren dat kenmerkend is van het verleden. Zelfs al biedt u een gevoel van ontspanning, zoals sokkenachtig comfort, samen met een speciale schoen kant rondom het instep systeem, waardoor u een geweldige draagervaring levert.

Met adidas yeezy boost 350 v2 kopen behulp van verschillende achterhiel clomp proces, stabiele steun bovenkant, om meer uitgebreide ft. Te leveren. Vaak de bescherming. De eerste iniciación laat zwart, wit, roodachtig naast zwarte en witte gemengde verschillende hoge kleuren los, welke grijstinten samenvoegen versie van dezelfde industrie samen met de introductie van zilvergrijs RAISE middenzoolstijl, multicolor naast innovatieve avant -garde creëren, herstructureren de lopende schoenen Avenue hebben op stijl. De nieuwe vooruitgang die verband houdt met PureBOOST perfecte combinatie met betrekking tot Verkooppapier Brei weefbenadering naast BOOST cushioning technologische innovatie, alle voeten BOOST tussenzool technologische knowhow met STRETCHWEB fijne fine mesh deeltjes buitenzool ontwerp.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/